Home

  • Slider9
  • Slider8
  • Slider7
  • Slider6
  • Slider4

News

auto_14256589_1061839083898425_2121693028_n1473441971

Ilir Balija këtë herë në ZHURMA me…

No CommentsOrganizimet

E njohin të gjithë, sidomos artistët, pasi ai është organizator dhe menaxher shumë i njohur. Po flasim për Ilir Balija, ai do të jetë edhe këtë vit në spektaklin më të madh shqiptar “ZHURMA Video Music Awards 12”. Por nëse e mbani mend vitin e kaluar ai në tapetin e[…]