From the blog

From the blog

largea_31466076935

Tre të fortët bashkë në një super koncert (Foto)

No Comments Organizimet

Tre të fortët bashkë në një super koncert .

Këngëtarët Meda, Ledri & Labi, janë këta artistët më të kërkuar që IB Events do t’i bëjë bashkë pwr të kënduar për shqiptarët në diskotekën “Bleoni” në München.

Për të gjithë adhuruesit e muzikës së tre këngëtarëve të sipërpërmendur, mbrëmja mbahet të shtunën me 18 qershor duke filluar nga ora 22:00.

Mund të themi se kjo do të jetë një nga mbrëmjet më të bukura pasi të tre emrat e njohur të muzikës janë të fortë dhe kanë shumë fansë që i duan në Diasporë dhe kudo.BS

Have your say