From the blog

From the blog

auto_14256589_1061839083898425_2121693028_n1473441971

Ilir Balija këtë herë në ZHURMA me…

No Comments Organizimet

E njohin të gjithë, sidomos artistët, pasi ai është organizator dhe menaxher shumë i njohur. Po flasim për Ilir Balija, ai do të jetë edhe këtë vit në spektaklin më të madh shqiptar “ZHURMA Video Music Awards 12”.

Por nëse e mbani mend vitin e kaluar ai në tapetin e kuq ka kaluar me emra të njohur si këngëtarin Meda dhe ish sportistin e njohur Enver Idrizi, por këtë vit në mbrëmjen e 15 shtatorit me kë do të jetë?

Gjithsesi sigurt se do të jetë sërish me emra të tjerë të njohur, pasi Iliri përveç se i menaxhon disa nga këtë artistë në Diasporë nën drejtimin e IB Event, ai ka edhe miqësi shumë të mirë me ta.

 

Have your say